GoodWood story

The GoodWood story

Ontstaan na een gek idee, uitgewerkt tot een complete webshop met zorgvuldig samengestelde houten zonnebrillen. GoodWood staat voor kwaliteit, service en net dat beetje anders zijn dan normaal. Alle brillen zijn handgemaakt en uniek door de houtstructuur. Door de keuze voor meerdere houtsoorten en kleuren is samen met de verschillende lens kleuren een divers assortiment beschikbaar. Alle lenzen hebben de UV400 gradatie.

Bewust hout
We kiezen bewust voor verantwoord hout. Alle zonnebrillen zijn, met de hand, gemaakt van met zorg geselecteerd hout. Iedere zonnebril is uniek door de nerven in het hout. Afkomst, kwaliteit en aandacht voor de natuur is belangrijk bij ons.

Service
Wij geloven in een snelle, maar vooral goede service. Bestellen voor 16:30 is de volgende werkdag in huis. Niet thuis? Geen probleem! Je ontvangt van PostNL een briefje in de bus waarna je de bestelling bij het dichtstbijzijnde afgiftepunt kunt ophalen. Is de bril niet helemaal naar wens? Kan natuurlijk gebeuren. Stuur je bestelling retour en ontvang het aankoopbedrag terug op je rekening.

GoodWood resellers

We hebben meerdere verkooppunten geselecteerd waar brillen in de winkel te zien zijn. Zelf geïnteresseerd om reseller te worden van GoodWood? Dat kan! Stuur dan een email naar info@GoodWood-Zonnebrillen.nl voor meer informatie

GoodWood Shop Now Banner